Съдът в Сливен  наложи наказание от 10 г. лишаване от

...
Съдът в Сливен  наложи наказание от 10 г. лишаване от
Коментари Харесай

Десет години затвор за бруталното убийство на пастир край Сливен

Съдът в Сливен  наложи наказване от 10 година „ отнемане от независимост “ на Николай К., обвиняем за ликвидиране на мъж в село Скобелево.

Както Нова Вест заяви, 36-годишният мъж е обвиняем за това, че на 10 май 2017 година в землището на сливенското село  Скобелево  умишлено умъртвил възрастен мъж, като убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убития. Това оповестиха от Окръжна прокуратура Сливен за Нова Вест.

Подсъдимият работел като пасти.  Пострадалият упражнявал същата специалност. Двамата пасели поверените им животни на едно и също пасбище. На 10 май 2017 година, Николай К. използвал алкохол. В разследване от това подсъдимият бил очевидно ядосан и се зарекъл да убие потърпевшия, който се намирал на към 200 метра от него. Николай К. взел един дървен прът и се доближил до възрастния човек. Пострадалият с нищо не предизвиквал подсъдимия, само че все пак той го спънал на земята и почнал да му нанася голям брой удари с кола (по главата, лицето, врата, гърдите, корема и крайниците). Същевременно подсъдимият почнал да нанася и удари с ритници в корема и гръдния панер на поваления мъж. Упражненото принуждение довело до гибелта на потърпевшия.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР